| MY random STUFF | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
EvilxSoap начинаещ творец
Брой мнения : 59 Join date : 22.07.2009 Години : 30 Местожителство : Youtubeland
| Заглавие: MY random STUFF Пет Юли 24, 2009 6:04 am | |
| Здравейте.. ето ви моите видеота;
Twilight parody trailerTwilight Parody part 1Twilight Parody part 2Twilight Parody part 3New Moon Parody TrailerEminem - We made you (REMAKE)The Egg-Walking away (OUR VERSION)Adam Merrin - Still alrightЩе дам малко инфо за всеки клип. Знам,че пародията ни на Здрач,не е кой знае какво.Знам,че всички могат да коментират и че всички си имат мнение..Но колкото и зле да е всичко,се старахме максимално - все пак всичко по-горе е снимано с фотоапарат и заради това и звука е ужасен.Иначе за английския и за това,че не се гаврят със Здрач сме го обеснили в началото. Трейлъра на Новолуние също не е нищо в сравнение с пародията,още снимаме,но с камера вече,така че и звука и качеството ще са много по-добри. Eminem - We made you .. Яка песничка,за съжеление беше малко невъзможно да преразкажем целия клип,все пак опитахме с част. The egg - walking away чух тази песен в един филм и.. просто решихме да сме на принципа 'just dance'.. Adam Merrin - Still Alright една от най-добрите песни,които съм чувала някога,клипа ни е е много добър,но си заслужаваше да го направим.. песента много ме натъжава и странното е,че не може да ми омръзне слушам я вече няколко месеца и продължава да ми харесва толкова много,колкото когато я чух за първи път. edit: Дадох ги в ликове,защото когато кача нещо ново да давам директно линк. Реших,че ще е по-добре само от линк към канала ми. | |
|
| |
Брой мнения : 59 Join date : 22.07.2009 Години : 30 Местожителство : Youtubeland
| Заглавие: Re: MY random STUFF Вто Авг 04, 2009 8:58 pm | |
| | |
|
| |
meri Ангелско дете - Модераторче
Брой мнения : 55 Join date : 21.07.2009 Години : 30
| |
| |
| Заглавие: Re: MY random STUFF Сря Авг 05, 2009 4:58 am | |
| О,о.. Как така не ти се отварят? Аз играя Едуард.. ;D
| |
|
| |
| Заглавие: Re: MY random STUFF Сря Авг 19, 2009 7:17 pm | |
| Ето ме отново на линия ОМГ ти играиш Едуарддд Ехаааа Тва е суперрр Много готин Едуард си хах А за другите клипчета ми пиши---> This video has been removed by the user. Сигурно и те са якички ама не ми се отварят.Можи нещу моя комп да не е в ред | |
|
| |
| Заглавие: Re: MY random STUFF Пон Авг 24, 2009 9:36 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: MY random STUFF Съб Авг 29, 2009 8:19 pm | |
| ОМГ тва е суперр Бела има много як мотор олеее а волтури хахаха с тея чували хахаха.Жестоко е тва клипчее Спуках се да се хиля Много е якооо | |
|
| |
Without a name Администратор
Брой мнения : 173 Join date : 20.07.2009 Години : 30 Местожителство : Far away...
| |
| |
| |
| |
a Ангелско дете - Модераторче
Брой мнения : 97 Join date : 21.07.2009 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: MY random STUFF Пон Ное 02, 2009 5:41 pm | |
| Всички клипчета са много хубави, но пародията на Новолуние е просто неверояна!!! И ти си страхотна актриса! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: MY random STUFF | |
| |
|
| |
| MY random STUFF | |
|